Vi bidrar til bedre og mer fremtidsrettede virksomheter ved å utvikle folk, fag og forretning.

PROSJEKT- OG
PROSESSLEDELSE

Skap nye og effektive forretningsområder

Kunsten å skape nye og effektive forretningsområder, samt få mest mulig ut av det man allerede har, krever tøffe valg. For å gjøre slike endringer smidige, er det nødvendig å jobbe systematisk med prosjekt- og prosessledelse.

 
 
PROSJEKT- OG  PROSESSLEDELSE Headder.jpg
 

Det kreves tøffe valg for å få best mulig uttelling

Derfor er det en smart investering

Omgivelsenes endringstakt og arbeidshverdagens kompleksitet krever nye arbeidsformer. Virksomheter må i større grad løsrive seg fra tradisjonell organisasjonsstruktur for å løse utfordringer og oppdrag relatert til strategi, innovasjon, transformasjon og omstilling. Når medarbeidere på tvers av virksomheten kommer sammen for å finne bedre løsninger, kreves en mer prosjektbasert arbeidsform og en annen type ledelse enn tidligere.

Skreddersydde team og leveranser for bedre ytelse

Vi hjelper din virksomhet med å kartlegge hvilke vilkår som må oppfylles for å løse nye utfordringer og oppdrag. Vi skreddersyr prosjektteam hos dere, bestående av interne og ofte eksterne ressurser. Teamene skal ivareta nødvendig kompetanse og effektivitet. Med vår lange erfaring fra rekruttering, innen design, teknologi, kreativitet og kommersialitet, har vi tilgang på ressurspersoner med spisskompetanse for kortere og lengre prosjekter og prosesser. Vi bruker agile og anerkjente verktøy for struktur og gjennomføring. Med kreative og involverende metoder får vi større og mindre grupper til å yte sammen over tid. Vi leder workshops og utviklingsprosesser med et mål om å skape kollektiv læring, mening og fremdrift gjennom deltakernes kompetanse, felleskap og ideer. Vi er ikke fornøyde før vi sammen har skapt varige verdier.  

Strategi er ikke lenger noe ledere lager og medarbeidere utfører. For å sikre realisering av målsetninger og ambisjoner er det viktig at de som er nærmest problemene former planene. Som realiseringsspesialister sikrer vi bred deltakelse og bidrar til å holde fanen høyt gjennom hele endringsprosessen. 

NOKH_MHW09574.jpg


Leveransen kan inneholde:

Et skreddersydd prosjekt- og prosessforløp tilpasset behov og budsjett

Introduksjon av relevante prosjektverktøy

Rekruttering av relevante prosjektdeltakere

Gjennomføring av prosjekter og prosesser

Møte- og workshopledelse

Coaching av prosjektledere og deltakere med et behov for økt kompetanse

Tilpassede prosjekt- og prosesslederkurs

 

Andre relevante tjenester vi tilbyr våre kunder

 
NOKH_MHW09400+copy.jpg

Rekruttering

Nye og Kloke Hoder har over 20 års erfaring med å finne flinke folk, og rekrutterer i dag til stillinger innen design, teknologi, kreative og kommersielle næringer.

 
NOKH_MHW05174+copy.jpg

Leder- og teamutvikling

En av de viktigste suksessfaktorene for en bedrift handler om å få de ansatte, teamet og ulike avdelinger til å samarbeide på best mulig måte.