Jobbsøkere

Leter du etter din neste drømmejobb eller er du bare nysgjerrig på det som rører seg?

 
 

Ofte koker det ned til nettverk

Vi jobber med mange, spennende bedrifter som ønsker seg nye og kloke hoder til design-, teknologi-, kreative og kommersielle roller.

Våre oppdrag handler gjerne om å gjennomføre hele rekrutteringsprosessen fra A-Å. Mange av stillingene kommuniseres eksternt, men av og til har vi oppdrag og stillinger som ikke lyses ut. For å ta grep om din karriere, kan det være lurt å være registrert i vår database, slik at du alltid er på vår og bedriftenes radar når nye jobbmuligheter dukker opp.

 
 

Slik fungerer det

Det viktigste for å lykkes med rekruttering i det lange løp er at du som kandidat blir fornøyd. Derfor er vi opptatt av å ivareta dine interesser når du er med i vårt nettverk. Er du fornøyd, er vi fornøyd og ikke minst bedriften.

 
 
NOKH_MHW00097.jpg

Utvalg av aktuelle kandidater

Vi går løpende gjennom vårt nettverk for å se etter relevante kandidater til den aktuelle stillingen. Har du sendt inn en søknad til en spesifikk stilling vil vi også kontakte deg innen kort tid for å gi tilbakemelding på om du er aktuell eller ikke.

 
NOKH_MHW09574.jpg

En kaffe med oss

Dersom du er nysgjerrig på den aktuelle stillingen, er det neste steget i prosessen en kaffe og møte en av våre rådgivere som er ansvarlig for ansettelsen. Dette gjør vi for å bli bedre kjent med deg og ivareta dine interesser i prosessen.

 
NOKH_MHW09400.jpg

Møt bedriften til intervju

Vi går nøye igjennom kandidatene og presenterer disse for den aktuelle bedriften. Deretter er det to møter: et presentasjonsmøte for å se om kjemien stemmer og deretter et andregangsintervju. For ulike spesialiststillinger vil det her være aktuelt å løse et case.

 
NOKH_MHW09722.jpg

Veien videre

Bedriften vil etter intervjuet diskutere hvilken kandidat som er aktuell for stillingen. Vi gjør en referansesjekk og eventuelle tester i kjølevannet av at bedriften gir deg et jobbtilbud. Dersom du ikke var aktuell for stillingen vil vi være raske med å gi deg tilbakemelding.

 

Ledige stillinger