Vi bidrar til bedre og mer fremtidsrettede virksomheter ved å utvikle folk, fag og forretning.

Rekruttering

Vi hjelper deg med å finne riktige folk

Konkurransen om attraktive medarbeidere blir stadig tøffere, og det kan være en utfordring å komme i kontakt med de flinkeste og riktige kandidatene.

 
rekruttering.jpg
 

Vi vet hvor skoen trykker

De dyktigste har det gjerne bra i sin nåværende jobb. Vår erfaring er at vi må bruke nettverket vårt godt, samt motivere relevante kandidater fra første kontakt til navnetrekket på kontrakten. 

Vår erfaring er at vellykkede rekrutteringsoppdrag innebærer å bry seg om menneskene som er involvert. Vi gjennomfører grundige dokumenterbare prosesser, og våre search-metoder er oppdaterte og effektive. I tillegg er vi opptatt av å posisjonere selskapets merkevare for å skape målrettet oppmerksomhet og økt attraktivitet som arbeidsgiver. En rekrutteringsprosess er også en gylden anledning til å fortelle mer om virksomheten og hvem som jobber der.
Vi kaller det gjerne “å benytte anledningen”.

VI TILPASSER OSS DITT BEHOV

Vi tilbyr hjelp med rekruttering fra A til Å. Med det mener vi at vi gjerne tar oss av hele prosessen fra å kartlegge behov i din bedrift, til å sørge for at den nye kandidaten blir onboardet på riktig måte. Vi er opptatt av å skape varige verdier, og utfordrer med perspektiver for å ivareta ditt selskaps og kandidatens interesser.

 


Hos oss får du:

Tilgang og oversikt over relevante kandidater

Forståelse for hva som motiverer de beste kandidatene

Forståelse for hvilke behov de dyktigste kandidatene har

Forståelse for selskapets nåværende og fremtidige kompetansebehov

Forståelse for eventuelle utfordringer og konkurransefortrinn i markedet

Tydelige prosesser som ivaretar alle interessenter

Sertifiserte tester og verktøy som sikrer et vellykket ansettelsesforhold

Målrettet kommunikasjon som skaper interesse hos de rette menneskene


NOKH_MHW00692.jpg
 

Slik ser prosessen ut i samarbeid med oss:

1.

Innledningsvis kartlegger vi bedriften, internkulturen og kompetansebehov. Deretter definerer vi en kompetanseprofil og stillingsspesifikasjon som brukes til å utforme en konkret plan for å nå relevante kandidater.

 

2.

I denne fasen kontakter vi relevante kandidater, og foreslår deretter utvalget som skal møte deg og din bedrift.
Vi gjennomfører gjerne to intervjuer sammen, og foretar tester og grundige referansesjekker som resulterer i ansettelse.

 

3.

I fasen etter ansettelse kvalitetssikrer vi at du og din nye medarbeider møter hverandres forventninger slik at oppstart og integrering blir best mulig.

 
 

Utforsk de øvrige tjenestene vi tilbyr innen rekruttering

 
 
 
NOKH_MHW09501.jpg

ONBOARDING

Riktig onboarding betyr mer enn å anskaffe en ny Mac. Les hvordan vi får nye ansatte til å bli lengre gjennom riktig onboarding.

NOKH_MHW09813.jpg

KOMPETANSEKARTLEGGING

Vi hjelper deg med å kartlegge kompetansen virksomheten din har, og hva mangler for å få bedriften rigget for fremtiden.

NOKH_MHW00652.jpg

EMPLOYER BRANDING

Virker bedriften din som en attraktiv arbeidsplass fra utsiden? Vi hjelper virksomheter med markedsføring for å tiltrekke de beste talentene.

 

Andre relevante tjenester vi tilbyr våre kunder

 
 
NOKH_MHW05174+copy.jpg

Leder- og teamutvikling

En av de viktigste suksessfaktorene for en bedrift handler om å få de ansatte, teamet og ulike avdelinger til å samarbeide på best mulig måte. Høres enkelt ut, men er det det?

 
IMG_6255.jpg

Prosess- og prosjektledelse

Kunsten å skape nye og effektive forretningsområder, samt få mest mulig ut av det man allerede har krever tøffe valg. For å gjøre slike endringer smidige, er det nødvendig å jobbe systematisk med prosjekt- og prosessledelse.